Avizier

DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI STAGII DE PRACTICĂ PENTRU PSIHOLOGI

Universitatea ”Andrei Șaguna” din Constanța derulează, în perioada  5 iulie 2018 – 4 mai 2020, proiectul cu finanțare europeană ”Dezvoltarea personală și stagii de practică pentru viitorii psihologi”, cofinanțat prin Fondul Social European – Programul Operațional Capital Uman, ID 108971.

În prima etapă, universitatea organizează înscrierea/selecția studenților de la Facultatea de Psihologie din anul III de licență și anul II master, care vor efectua practica de specialitate în primul semestru al anului universitar 2018-2019.

Studenții înscriși în proiect vor beneficia de o subvenție în valoare de 700 lei, în urma promovării cu succes a colocviului de practică.

Practica de specialitate este disciplină obligatorie (5 credite ECTS la programul de licență și 7 credite ECTS la programul de masterat), cuprinsă în planul de învățământ.

Înscrierile pentru programul de practică se fac la Departamentul de Consiliere și Orientare Profesională (sala 3, parter), de luni până joi, între orele 13.00-15.00.

Pentru detalii suplimentare puteți suna la: 0723624799

N.B. Anii I și II licență și anul I master vor desfășura practica de specialitate în semestrul al II-lea, conform programului care va fi anunțat.